Print

Huurwoningen

Wonen Limburg
32 huurappartementen met 3 commerciële ruimten locatie Tummers Panningen.
Opdrachtgever: Wonen Helden / Vertum BV
Opgeleverd in juli 2010

Het gebouw bestaat uit: een ondergrondse parkeerlaag, een begane grondlaag geheel voor commerciële doeleinden, zoals Electroworld Tummers, een café, drankwinkel en kledingwinkeltjes. Op de eerste, tweede en derde laag zijn de 32 huurappartementen. Twee bestaande beeldbepalende winkels zijn in het gebouw opgenomen. Het geheel is opgetrokken uit drie kleuren baksteen waardoor het goed aansluit aan het centrum van Panningen.


Wonen Zuid
21 seniorenappartementen te Houthem.
Opdrachtgever: Wonen Zuid
Opgeleverd in maart 2010

Het gebouw, “Holtheym” genaamd, bestaat uit 12 sociale huurappartementen (onder de huurgrens), 9 duurdere huurappartementen en is drie lagen hoog. De appartementen zijn bereikbaar door extra brede, rolstoeltoegankelijke woonstraten. Ze zijn in een carré vorm gebouwd rond een binnenhof. Het hele gebouw is in een lichte kleur geschilderd die herinneringen oproept aan de mergelblokken die in de omgeving uit de bodem gehaald worden.

WBS-H-WonenZuid


Silvrants Architecten | Veersepad 17 Kessel | T. 077 307 3423 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
© SA Architecten | 2012 | Design en realisatie: Artline